חווית מגורים בפנטהאוזים החדשים שבחיפה - NEW HAIFA 

 

 

עיצוב פנים בפנטהאוז עם חלל כפול ונוף עוצר נשימה

עיצוב פנים בחלל כפול מאתגר.  להעצים את הגובה נמתח גוף תאורה עדין ומלא נוכחות  ריצפת פרקט אלון מחממת , מרככת  את האווירה , משדרגת את המטבח הלבן שבחלקו מחופה בטקסטורת גלים.

גם בחדרי הילדים תכננתי ובחרתי כל פרט בקפידה עד רמת הידיות. הדגש על חדרים מעניינים עליזים, מלאי השראה ומתאימים לאופיים של הדיירים הקטנים. 

אז סיימתי לעצב, בחרתי ריהוט , תכשיטי תאורה ואקססוריז, סידרתי אותם במקום  ואז התרגשתי וצילמתי המון.

משפחה מקסימה , תיהנו.

Screenshot_2017-09-06-00-51-00
Screenshot_2017-09-06-00-51-00
20170822_204909_HDR
20170822_204909_HDR
20170822_204710_HDR
20170822_204710_HDR
20170822_204546_HDR
20170822_204546_HDR
20170822_204540_HDR
20170822_204540_HDR
20170822_204422_HDR
20170822_204422_HDR
20170822_200745_HDR
20170822_200745_HDR
20170822_204407_HDR
20170822_204407_HDR
20170822_183719_HDR
20170822_183719_HDR